HagaQliniken är en holistisk behandlingsklinik som startades september 2021 & drivs av mig Caroline Seger. 
Jag bor i Karlstad tillsammans med mina 2 barn. 

Min vision är att främja Hälsa & Välbefinnande i ett samhälle som ständigt är i förändring & utveckling. jag vill se över samhällsproblemen från olika håll & hitta komplement till den traditionella sjukvården, då behovet är stort inom många kategorier av behandlings former.

Jag har i mitt yrkesliv som undersköterska haft privilegiet att få arbeta på alla de platser jag verkligen brinner för, genom akutsjukvård, förlossningsvård, barn & ungdomsmedicin samt akut barnpsykiatri har jag fått mycket erfarenhet & lärdomar om hur den svenska sjukvården fungerar, vad som saknas & vad man kan göra för att hitta komplement.
Jag fann snabbt min plats inom Kvinnokliniken på förlossningsavdelningen, där mitt stora intresse kom upp för den fantastiska gravida kvinnokroppen, som jag också utvecklat min verksamhet med, terapeutisk gravidmassage, doulauppdrag.

Jag älskar att utvecklas & lära nytt och är en person som behöver utmaningar i livet och utveckla mig själv.
Mina mål & drömmar utvecklas & tar nya tag hela tiden, jag har alltid haft ett brinnande intresse för människan i helhet.
Jag tror också på att ha ett starkt nätverk som skapar de bästa förutsättningarna inom behandlingstekniker, att gemensamt göra det bästa för våra medmänniskor.
Därför har jag valt att ha många fina samarbeten med lokala aktörer som Barnmorskor, Homeopat, Hypnocoach, Kurator , Psykolog, Näringsterapeut, Osteopat & en hälsoklinik
Mitt motto är att kunna göra det där lilla extra för mina klienter, att få andra människor att se sin egen potential, att få ett nytt sätt att tänka & se på sig själv. // Caroline 


Mina Utbildningar & Kurser

Handel & Administrations programmet

Gastro Academy, Halmstad
Internationell Bar & Restaurangchefsutbildning

Komvux Halmstad Omvårdnadsutbildningen
Undersköterska - Barnsköterska

Svenska Hälsoteamet
Diplomerad Medicinsk Massageterapeut

CG - Borås
Reiki steg 1-2 

Helhetscentrat Lovisa Månson
Meditationskurs, Soulcoachutbildning

Region Värmland
MI utbildning - motiverande samtal

Region Värmland
HLR Instruktör Vuxen & Barn


Behandlingsteam John Carrier, Stockholm

Terapeutisk Gravidmassör

Irradia, Kristina Schöldström
Medicinsk laserterapeut

Trygg Förlossning
Doulautbildning