Har du fastnat i negativa tankar, känslor och vanor?
Vill du kunna känna mer lugn och glädje i livet?

Allt börjar med ett beslut. Inget i ditt liv kommer förändras om du inte tar ett fast beslut av vad du vill uppnå.
Innerst inne, i ditt undermedvetna vet du precis vad som är rätt för dig, men när obeslutsamheten kommer skapar den inre konflikter och förvirring. Hur kan man ta reda på vad man vill då?
Genom olika samtalstekniker, healing & meditation öppnar vi nya dörrar & guidar dig till en klarare medvetenhet av vad du vill uppnå.Soulcoach (Intuitiv vägledning )
Denna vägledning sker på distans vilket gör att du kan befinna dig var som helst. Ibland snurrar livet på för fort & man tappar sin inre kloka röst som styr ens intuition & magkänsla. Eller kanske har man kört fast någonstans på vägen, då kan man behöva få en liten knuff & lyftas upp för att bli påmind & se sin egen potential med lite guidning & coaching från ett ovan perspektiv.
Här får du va du behöver just nu & genom soulcoaching får du reda på vad som ligger bakom de tankemönster och vanor du har idag. Vi kikar på vad det är som hindrar dig och din utveckling just nu. Det är du som sätter agendan och avgör vad vi ska jobba med. Du kanske vill ha ett djupare synsätt på varför du har svårt att släppa in en ny kärlek? 
Du kanske vill se din arbetssituation ur ett annat perspektiv? Det är bara du som sätter gräns av vad vi kan gå djupare in i här.

När kroppen är i obalans kan man känna sig trött, lätt till ångest, stress & svårt att komma till ro, det kan vara tidigare händelser som är svåra att bearbeta som satt sig som blockeringar i kroppen
Då är Healing en fantastisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp & själ är en helhet.
Här kan man säga att du får 2 i 1, som en extra boost för kropp & själ.


Healing är energi & en holistisk behandlingsmetod
Som utgår från att kropp & själ är en helhet
Healingen arbetar på flera plan samtidigt & skapar balans i kropp & själ och harmoniserar energier som är i obalans och aktiverar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig
Efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång - en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ.
Jag kombinerar massage & healing efter ditt önskemål


Har du en dröm om att starta eget?
Men du vet inte vart du ska börja & behöver hjälp med att gå från idé till skapande ?
Jag började bygga min första hemsida 2017, därefter kom ett mer intresse för att utveckla det, idag har jag hjälpt flera kvinnor med deras hemsida, logotyp & design för deras business, och sen starta upp med ett bokningssystem. Att gå från en idé till att göra en verklighet kan vara ett stort steg & man kan ibland behöva få ett annat perspektiv & lite draghjälp på vägen Har du en vision, dröm eller tanke som du vill utveckla till verklighet? Genom soulcoaching tar vi fram din vision på print, för att sedan verkställa den till handling, till hemsida, från logga till tryck, kanske behöver du ett bokningssystem?
Vi går igenom dina önskemål & behov, och därefter skräddarsyr vi tillsammans ett uppdrag för dig
Boka ett första samtal via länken här nedanMeditation medveten närvaro
Vi tränar oss i medveten närvaro och djupt lyssnande, att utveckla din känslomässiga intelligens, lära dig att förstå dina känslor - varför du har dem & vilken effekt dom har. Finns ingen som helst prestige i att meditera, här släpper vi allt. Det Spelar ingen roll om du är van att meditera eller aldrig tidigare har mediterat, det är till för alla som vill ge sig själv en härlig stund.
Forskningen visar på många positiva effekter på kroppen genom meditation bland annat att andningen & pulsen sjunker syreförbrukningen gå ner ämnesomsättningen minskar, blodtrycket sängs eller stabiliseras, hjärn vågorna blir jämna lugna och sjunker till en lägre nivå, immunförsvaret stärks, stressen minskar sömnen förbättras.
Det sker helt enkelt positiva förändringar i hjärnan om man mediterar regelbundet