Kontakt & Bokning

Vill du se lediga tider & priser?
Knappen här nedan tar dig vidare till bokningen


Vid frågor eller funderingar är du hjärtligt välkommen att fylla i kontaktformuläret nedanför så återkopplar jag till dig så fort jag får möjlighetÖPPETTIDER:

Öppettider kan variera då vi endast har tidsbokade behandlingar & kurser
För mer info, gå till bokningssidan på timecenter eller kontakta den terapeut du vill träffa (kontaktuppgifter finns under samarbetspartners)

Avbokningsregler

Om du behöver omboka/avboka din tid ber jag dig att göra detta i god tid innan din behandling, dock senast 24 timmar innan.

Ombokning/avbokning gör du enklast via din länk från Timecenter, annars genom att ringa mig eller skicka ett sms om jag är upptagen och inte svarar.
Vid för sen ombokning/avbokning el utebliven ankomst debiteras hela behandlingssumman. Har du presentkort fryser presentkortet inne. Det blir då obrukbart. Presentkort och tillgodokvitto är värdebevis som har en giltighetstid.
Eftersom presentkorten och tillgodokvitton är kopplade till en verksamhet ska du inte vänta för länge med att använda dem


Tack för att du respekterar vår tid ♡


Hitta hit: 


HAGAQLINIKEN

Ulvsbygatan 22, Karlstad

Telefonnummer:
073-5862176

E-post:
kontakt@hagaqliniken.se

Instagram:
hagaqliniken
GDPR

Vår policy om personuppgiftshantering.
GDPR ersätter den svenska personuppgiftslagen (PuL). Kraven på hur företag får behandla dina personuppgifter har skärpts. För mig är det viktigt att du som kund känner dig trygg i hur jag hanterar dina uppgifter.

Den information jag samlar in är de uppgifter om dig som du själv lämnar i samband med bokning: namn, mejladress &telefonnummer samt köp i webshop.
Jag använder den insamlade informationen för att kunna utföra mitt uppdrag gentemot dig som kund.

Vid utskick till dig används de kontaktuppgifter som du har lämnat, och de utskick kan innehålla information om vår verksamhet, nyheter, regler, villkor och förmåner. Om du har avanmält att du inte vill fortsätta att få information respekterar jag detta & du plockas bort från utskicks mallen.

Både för din och vår säkerhet rekommenderas det att föra journal enligt Etiska rådets riktlinjer, Kroppsterapeuternas förbund och vissa försäkringsbolag.
Journalerna sparas på säkert sätt för att förhindra obehöriga att få tillgång dom.
Jag delar inte dina uppgifter med tredje part.
Jag lagrar de personuppgifter du lämnar när du blir kund hos oss.