HQ’s Blogg

29.03.2023


H E J 
Då kör vi blogg, vi får se hur det går.
Tänkte nog mest för att dela med mig om vad vi gör & vad som sker på kliniken
Jag heter Caroline ( Lina ) & det är jag som driver HagaQliniken, 

Jag har alltid varit en sökare, sökt en djupare mening med livet, sökt en djupare samhörighet med nära & kära. Sökt en man att fylla mitt hjärta med kärlek. Men ändå inte hittat hem. Har alltid hört att det börjar med dig själv, men har inte på riktigt förstått innebörden av det.

Men inför 2020 tog jag ett belsut att nu är tiden, livet tog då en blixtsnabb vändning. Genom kurser, utbildningar & masterclass har jag träffat människor från olika håll & kanter runt om i landet som påverkat mitt liv på olika sätt, som har pushat & guidat mig, som lärt mig förstå, hur det är att hitta hem , älska mig själv i djup & villkorslös kärlek.

Efter det har mina mål & drömmar slagits in med rasande fart, en efter en.

Som det här jag gör just nu, HagaQliniken, en plats där jag kan växa & uppfylla mina drömmar. En plats fylld av härliga människor. Jag älskar att arbeta med människor, gammal som ung, att kunna göra det där lilla extra, att få andra människor att se sin egen potential, att få ett nytt sätt att tänka & se på sig själv.

Jag tror på att När du sätter dig i energi å harmoni av vad du vill HA och är värd , de är då du skapar magi å attraherar in det i ditt liv.. Följ ditt hjärta & känsla så kommer det till dig när tiden är inne . 

Kram C