Öppettider & Information

Öppettider kan variera då vi endast har tidsbokade behandlingar & kurser
För mer info, gå till bokningssidan på bokadirekt eller kontakta den terapeut du vill träffa (kontaktuppgifter finns under OM OSS) 

MÅN: Baby/förälder 
TIS  : Yoga 
TIS - LÖR : Samtalsterapi & Behandlingar

För att se våra priser & bokningsbara tider, följ länken till bokningssidan här nedan


AVBOKNINGSREGLER


Om du behöver omboka/avboka din tid ber vi dig att göra detta i god tid innan din behandling, dock senast 24 timmar innan.

Ombokning/avbokning gör du enklast via din länk från Bokadirekt, annars genom att ringa den terapeut du ska till  (lämna ett meddelande eller skicka ett sms om vi är upptagna och inte svarar) Vid för sen ombokning/avbokning el utebliven ankomst debiteras hela behandlingssumman. Har du presentkort fryser presentkortet inne. Det blir då obrukbart.Presentkort och tillgodokvitto är värdebevis som har en giltighetstid. Eftersom presentkorten och tillgodokvitton är kopplade till en verksamhet ska du inte vänta för länge med att använda dem


Tack för att ni respekterar oss & vår tid 

 

 


Friskvårdsportal

Merparten av oss är anslutna till friskvårdsportalerna E-passi & Wellnet, är du osäker på vad som gäller för din bokning, Kontakta din terapeut.



Intervju med Caroline Seger av chefsredaktören på Kroppsterapeuternas Yrkesförbund



GDPR

Vår policy om personuppgiftshantering.
GDPR ersätter den svenska personuppgiftslagen (PuL).

Kraven på hur företag får behandla dina personuppgifter har skärpts. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg i hur vi hanterar dina uppgifter.

Den information vi samlar in är de uppgifter om dig som du själv lämnar i samband med bokning: namn, mejladress &telefonnummer
Vi använder den insamlade informationen för att kunna utföra vårt uppdrag gentemot dig som kund.

 Vid utskick till dig används de kontaktuppgifter som du har lämnat till oss. Utskick skickar vi till de som så önskar och de kan innehålla information om vår verksamhet, nyheter, regler, villkor och förmåner. Om du har avanmält att du inte vill fortsätta att få information respekterar vi detta.

Både för din och vår säkerhet rekommenderas det att föra journal enligt Etiska rådets riktlinjer, Kroppsterapeuternas förbund och vissa försäkringsbolag.
Journalerna sparas på säkert sätt för att förhindra obehöriga att få tillgång dom.
Vi delar inte dina uppgifter med tredje part.
Vi lagrar de personuppgifter du lämnar när du blir kund hos oss.
Undantag görs i de fall där en lag kräver att informationen sparas längre, exempelvis vad gäller bokföringslagen.