top of page

Vad är Hypnobirthing?

 

Hypnobirthing använder sig av avslappnings- och hypnosterapitekniker för att hjälpa gravida att uppnå en lugn och behaglig förlossning. 

Det ger dig och din förlossningspartner den kunskap och det självförtroende som krävs för att få en positiv förlossningsupplevelse

oavsett var eller hur ditt barn föds.
Den kan användas vid alla födslar

.

Prenatalt porträtt

Skapa en positiv förlossningsupplevelse


Hypnobirthing handlar inte bara om andning och avslappningstekniker. Ja, det inkluderar dessa, men det är mycket, mycket mer än så.

Du kommer att lära dig hur din kropp fungerar under graviditet och förlossning och ha all information du behöver för att fatta välgrundade beslut som är bäst för dig och ditt barn.

Hur fungerar hypnobirthing?
 

Utbildning: Du kommer att lära dig om förlossningens fysiologi och hur sinnet och kroppen fungerar tillsammans. Med denna kunskap kommer du att förstå vikten av avslappning för att uppnå en lugn förlossningsupplevelse.

 

Släpp dina rädslor: Hur mycket du än ser fram emot att få ditt barn är det svårt att undvika negativa förlossningsberättelser. Vi ger dig verktygen för att släppa rädslan och bygga självförtroende – mycket effektivt.
 

Praktik: Det verkliga arbetet görs i praktiken mellan din kurs och förlossningen – bara 10 till 15 minuter om dagen. Vi ger dig alla enkla men praktiska verktyg för denna dagliga övning som kommer att förändra ditt tankesätt och utveckla en positiv syn på förlossningen.
 

Din partners roll: Stödet från en välutbildad och informerad förlossningspartner gör en enorm skillnad i förlossningsrummet. Vi ger din partner den information som behövs för att verkligen göra skillnad för förlossningsupplevelsen.


 

HagaQliniken kommer att erbjuda kurs i stor grupp men också enskilda privatkurser.

MER INFO kommer inom kort

Är du nyfiken & vill veta mer?

Skriv ett meddelande till mig här så återkopplar jag inom kort

Tack för visat intresse!!

bottom of page